2e werksessie verenigingsondersteuning 3×3 basketball

2e werksessie verenigingsondersteuning 3×3 basketball

24 februari: 2e werksessie verenigingsondersteuning: 3×3 basketball

In navolging van de succesvolle kick-off van de verenigingsondersteuning staat de eerste vervolg sessie staat gepland op maandag avond 24 februari.
De eerste vervolg sessie zal gaan over het onderwerp 3×3 basketball. Op maandag avond zullen we de onderwerpen bespreken die zijn geprioriteerd met betrekking tot 3×3 basketball. Het zal gaan over zichtbaarheid en activatie op basketballcourts in jullie omgeving en over het bouwen van een samenwerking met betrekking tot 3×3 basketball komt aan bod. Dit om als vereniging te kunnen groeien en nog meer kansen aan te kunnen pakken. Voor de sessie is Bas Rozendaal, samen met 3×3 leaders uit Friesland uitgenodigd om ervaring te delen en alvast vooruit te kijken naar de komende zomerperiode.

Bas Rozendaal is één van Nederlands beste 3×3 basketballers en speelt met teamNL en team Den Haag competitie op het hoogste niveau. Daarnaast is Bas actief binnen 3×3 Unites om zijn passie door te geven en om nog meer mensen in aanraking te brengen met 3×3 basketball.

3×3 unites is een stichting dat krachten wil bundelen om deze populaire urban sport naar een next level te brengen in Nederland en wereldwijd. “From the streets to the Olympics!”. Binnen 3X3 basketbal zijn spelers eigenaar van de processen en dus de sport, dus; verantwoordelijkheid nemen, flexibel zijn en beslissingen (durven) nemen. Vaardigheden die van pas komen op het speelveld, echter ook bruikbaar zijn in het dagelijkse leven daarbuiten. Het zijn diverse life skills die 3X3 UNITES de deelnemers bijbrengt. Deze boodschap dragen we uit: Word eigenaar van je eigen spel! Let’s Play!
Door talenten te ontwikkelen, jongeren op te leiden, activiteiten/events te organiseren en een bijdrage te leveren binnen ontwikkelingssamenwerkingsprojecten wereldwijd, tilt 3X3 UNITES de sport zowel in de breedte als de top naar een hoger niveau. Dit om als basketball sport zichtbaarder te zijn, en om ervoor te zorgen dat iedereen op een laagdrempelige manier kennis kan maken met basketball.

Wij nodigen iedereen uit voor deze interactieve werksessie verenigingsondersteuning.

Doelgroep: Vertegenwoordiger namens de vereniging die gaat faciliteren in 3×3 namens de club en (+/- 4) actieve jeugdleden in de leeftijd van 15 t/m 22
Tijd: 19:00 – 20:30/21:00 uur
Plaats: Sportstad Heerenveen
Geef je op via: dijkman@arisleeuwarden.nl